top of page

BARNKALAS

Välkomna till det mest minnesvärda barnkalaset någonsin - ett lekfullt äventyr som tar plats på Buddy's Bowling! Förbered er för en fantastisk dag fylld av skratt, glädje och gemenskap med era nära och kära.

 

När ni kliver in genom dörrarna på Buddy's Bowling möts ni av den sprudlande atmosfären, där glada röster skapar en känsla av spänning och förväntan. Här samsas barnens glada skratt och de entusiastiska hejaropen  - allt för att göra er dag extra speciell.

 

Er kalasvärd står redo att guida er genom kalaset och se till att allt går smidigt. De är fulla av lekfull energi och kreativa idéer för att göra denna dag till en oförglömlig upplevelse. Bowlingbanorna är redo att utmana era färdigheter, och ni kommer att vara omringade av vänner och familj som peppar er vid varje kast.

 

Och när magarna kurrar efter all lek och skratt, bjuds ni på en underbar festmåltid. Buddy's har en läcker meny med något för alla smaker, från saftiga hamburgare till smakrika köttbitar och andra läckra rätter som tillfredsställer de mest kräsna av små gourmeter. Det finns även alternativ för de med speciella kostbehov, så ingen behöver gå hungrig.

 

Medan barnen njuter av god mat och kalasfika kan föräldrarna koppla av och umgås.

 

Så låt oss skapa minnen som varar för evigt! På Buddy's Bowling väntar en dag fylld av glädje, gemenskap och skratt - allt för att fira ert älskade barn på deras födelsedag. Det blir ett barnkalas utöver det vanliga, och vi är glada att få dela detta speciella tillfälle med er!

 

Varmt välkomna till Buddy's Bowling för det mest fantastiska barnkalaset någonsin!

Hamburgertallrik med pommes, läsk, glass, godis, medalj till födelsedagsbarnet - 149kr

Bowling - 70kr

 

Totalt: 219kr

Vi står även för inbjudningskort som man hämtar hos oss i receptionen.

Inget lägsta antal 

BOKA BARNKALAS

Rityta 2.png

Klicka här!

bottom of page